Manager / ondernemer horeca

Mövenpick Hotel Amsterdam Accounting stage

Ben je gek op getallen? Ben je een expert in Excel? Streef je altijd naar perfectie en ben je extreem punctueel? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Accounting Trainee! De voornaamste verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: • Controleren van creditcards / bonnen • Opstellen / corrigeren van proforma’s / rekeningen, • Het controleren van commissie facturen, • Inboeken van debet / credit facturen, • Ondersteunen van de administratie tijdens maand/kwartaal/jaarafsluitingen Geleidelijk zullen de taken en verantwoordelijkheden uitgebreid worden, zodat je als stagiaire een volwaardig lid wordt van het team. Als stagiaire maak je deel uit van het Accounting team, dat bestaat uit subafdelingen crediteurenadministratie(voor de drie hotel in Nederland), debiteurenadministratie en Income audit.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Volgt momenteel een MBO / HBO hotelschool, bedrijfseconomie of administratie opleiding. • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal. • Proactief, gemotiveerd, flexibel en een team player. • Minimaal 20 weken beschikbaar, 5 dagen in de week.

Wat biedt het bedrijf?

• 38-urige werkweek • Een stagevergoeding van €750,- per maand • Werken in een jong team met enthousiaste collega’s • Werken in een hotel (keten) met vele toekomstplannen • Uniform en wasservice vanuit het hotel • Tijdens stage uitstekende mogelijkheden voor interne trainingen en scholing. • Volop doorgroeimogelijkheden binnen Mövenpick Hotels en Resorts na je stage • Personeelskorting op overnachtingen in Movenpick hotels en F&B outlets

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder