Leidinggevende bakkerij

Maritim Hotel Amsterdam

Als Kitchen Trainee draai je mee met het Keuken Team. Je draait mee in de verschillende keukens van ons hotel, van de productie keuken tot de keuken van ons fine-dining restaurant. Overal krijg je iets van mee! Restaurant Loef is ons luxe buffet restaurant met live cooking stations. In Loef serveren wij het ontbijt voor onze hotelgasten en verzorgen wij luxe lunch- en dinerbuffetten voor (banqueting) groepen. Ons Japanse concept, restaurant Kazue, is het restaurant waar wij door middel van natuurlijke producten de heerlijkste Japanse gerechten serveren. In het Wiener Café, ook wel bekend als de huiskamer van het hotel, serveren wij a-la-carte ontbijt, lunch en diner met een Oostenrijkse twist, maar hier kan je ook terecht voor de lekkerste taarten. En tot slot, ons fine-dining restaurant, restaurant Noord, dat te vinden is op onze 32e verdieping. In Noord werken wij met lokale producten onder het nom van “what you see is what you get”.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve leerling die graag wil leren en groeien aan het begin van jouw carrière. Je bent enthousiast om iedere dag onze gasten te helpen met al hun mogelijke wensen en daarnaast ben je een echte teamplayer. Communicatie is een van jouw krachten en je probeert altijd om de ‘guest experience’ te optimaliseren, vanaf de aankomst tot vertrek sta jij voor hen klaar.

Wat biedt het bedrijf?

Maritim Hotel Amsterdam is het nieuwste hotel van Amsterdam, die haar deuren midden 2024 opent. Het hotel heeft 579 hotelkamers verspreidt over 33 verdiepingen met 25 evenementen ruimtes in verschillende grootte waaronder twee balzalen. Daarnaast vind je 5 bruisende horecagelegenheden waaronder een rooftop restaurant en bar met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam. M’IJ Spa & Retreat samen met de 24/7 shop local winkel maken het hotel compleet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder