Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

NH City Centre Energieke keukenhulp gezocht!

Je hebt een passie voor de culinaire wereld! Je bent hebt een open houding, bent professioneel en je vindt het leuk om gasten en relaties te woord te staan in het Nederlands en in het Engels. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, je bent flexibel qua werktijden en je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Heb jij zin in een nieuwe, culinaire uitdaging?

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet jij van aanpakken en beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid; Ben je een echte foodie; Heb je oog voor detail, ben je flexibel en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Streef jij altijd naar perfecte service en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen?

Wat biedt het bedrijf?

Ons hotel ligt centraal en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Het historische gebouw van NH City Centre Amsterdam was vroeger het hoofdkantoor van het kledingbedrijf Gerzon en sommige van de originele details zijn nog zichtbaar in het pand. Door de centrale locatie is oer is altijd wat te beleven in ons hotel en is geen dag is hetzelfde. Ons team komt uit alle windstreken en werkt ook al lang in ons hotel. En dat komt door de positieve, open en vriendelijke sfeer die in ons team hangt. Maar zeker ook door de mogelijkheden om door te groeien binnen onze keten. En daarnaast: Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand. Gratis online en offline training georganiseerd door onze eigen universiteit. Verwijs-een-vriend-bonus (500 EUR). Medewerkerstarieven variërend van 36 euro in al onze hotels wereldwijd, 30% korting in de F&B outlets en Friends & Family korting tot 25%. Diverse kortingen in (web)winkels.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder