Park Inn by Radisson Amsterdam City West Kitchen Trainee
Word jij enthousiaster van een spannende smaakcombinatie dan van de laatste Netflix-hit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek naar een Kitchen Trainee die mee kan draaien in ons keukenteam in het Park Inn by Radisson Amsterdam City West te Sloterdijk. Onze keukens zijn niet zoals elke andere keuken in Amsterdam. Bij ons kan (bijna) alles! Met een restaurant, een bar, roomservice en 20 meeting zalen kunnen we zorgen voor een snelle, kleine hap tot aan de meest grote en luxe galadiners die je kunt verzinnen! Hierdoor is geen dag hetzelfde in de keuken, wat jouw leerperiode extra leuk maakt. Als Kitchen Trainee ben jij (natuurlijk onder begeleiding van onze leermeester) verantwoordelijk voor het (voor-) bereiden en uitgeven van al onze gerechten, van zowel het ontbijt, lunch, diner tot aan de meeting & events breaks. Je bent daarnaast betrokken bij alle processen van een professionele keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? Jij bent een enthousiaste en flexibele doorzetter die graag in teamverband werkt maar ook goed zelfstandig kan werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je staat stevig in je schoenen en kunt goed onder druk presteren. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten: - Je volgt een BOL opleiding tot Leidinggevende Keuken - Je bent gepassioneerd voor het koks ambacht en bereid om te leren - Je hebt een frisse uitstraling en je bent representatief - Wisselende diensten vind jij geen probleem - Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord
Wat biedt het bedrijf?
Als onderdeel van deze leerplaats bieden wij jou: - Een stagevergoeding van €500,- op basis van fulltime (38 uur per week) - Begeleiding in jouw ontwikkeling als hotel professional - Gepassioneerde collega’s en empowering managers - Een informele cultuur waarbij plezier hoog in het vaandel staat - Internationale training mogelijkheden - Introductie programma voor jouw functie, onze hotel brands en bedrijfscultuur - Personeelskorting op overnachtingen in hotels werkende onder de Radisson Hotel Group wereldwijd, niet alleen voor jezelf maar ook voor familie en vrienden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken