Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Park Plaza Vondelpark Amsterdam (TOZI restaurant and bar) Food & Beverage Management Intern - Sep 25

Ambition to become a Food & Beverage Manager? As our F&B Management Intern you get insights and experiences in the execution of managerial duties. The wide variety of our F&B concepts gives you the possibility to broaden your horizon, because as our Food & Beverage Management Intern you will be more than just the friendly face of Park Plaza Vondelpark.

Naar wie zijn wij op zoek?

We are looking for a Food & Beverage Management Intern: You offer a warm welcome to all, show a passion for the food and drinks on offer and ensures every guest feels valued Your helpful, can-do approach and passion for great service will create an amazing impression each and every time Actively anticipating on helping guests with any special requirements and by explaining menus, suggesting options and checking dietary/allergy issues is what is important to you You are happy to help colleagues when needed and to stretch to meet new challenges and different ways of working You want to understand the management within the F&B department and its connections to other departments Driving the commercial performance of F&B by growing sales, promoting events and other initiatives You are the right hand of the FB Manager and ensures the team and whole operation focusses on delivering truly memorable experiences. You are available for an internship with a minimum length of 6 months.

Wat biedt het bedrijf?

As a Food & Beverage Management Intern you will receive: €750 internship allowance Tasty and healthy meal during your shift Exciting job opportunities within PPHE Hotel Group across Europe Discounted hotel rates (extends to the Radisson Hotel Group worldwide and family & friends) 50% F&B discount at our restaurants and bars (for your whole party) Annual company parties and outings Exclusive discounts in the employee benefit store (www.vipvoordeelwinkel.nl) Great (online) Learning & Development opportunities to grow your career and more…

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder