Kok

Restaurant Black and Blue Leliegracht Een super cool leerjaar in een horecabedrijf met veel kwaliteiten!

Wij hebben per 1-9-2022 een leerplek beschikbaar! Restaurant Black and Blue is een begrip in Amsterdam. We staan in de top 50 van Beste Steakrestaurant van Europa! Hoe cool is dat! We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige leerling kok voor aankomend leerjaar. Kwaliteit, consequent werken en passie voor je vak is hierbij van groot belang. Daarbij leren wij jouw zelfstandige omgang met onze grilloven. De Josper grilloven is de Rolls-Roys onder de keuken apparatuur, bakken & braden boven open vuur. Jij weet straks als geen ander hoe te grillen zodat smaken, structuren en aroma s van vlees en groenten optimaal tot hun recht komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je streeft ten allen tijde naar de beste kwaliteit, je werkt consequent en bent gericht op detail, zodat alle gerechten perfect geserveerd worden. Samen met je team zorg jij ervoor dat er elke dag weer de perfecte kwaliteit wordt geleverd. Jij wil de gast oprecht een fantastische ervaring bezorgen. De overige kneepjes van het vak gaan wij jou leren!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende functie, in een dynamische, jonge & energieke werkomgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Een keuken waarin je leert en je ontwikkelt en je de mogelijkheid hebt om door te groeien! Bij restaurant Black & Blue in Amsterdam doen we daar nog een schepje (of twee, drie) boven op. Komt 'ie: • Je komt terecht in een goed georganiseerd bedrijf, met een jong energiek team! Wanneer jij bij ons de perfecte match hebt gevonden kun je uiteraard doorgroeien in onze organisatie. • Ontvang een bovengemiddeld salaris plus een goede fooi • Geniet van een rits aan doorgroeimogelijkheden. Mooie kansen waar je veel van leert. Lessen waar je je hele leven plezier van hebt • Werk in een enthousiast, jong team inclusief gezellige naborrels • Krijg 30% korting in al onze restaurants. En dat zijn er nogal wat: Black & Blue Leliegracht, Black & Blue Reguliersdwarsstraat, Bleu, Black en RED.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder