Leidinggevende keuken

Restaurant de Silveren Spiegel Jouw ideale keuken !! l Die op hoog niveau wil werken.

Ben jij de Gespecialiseerd kok in opleiding die een goed begin van zijn of haar carrière wil bij een leuk jong team, wil jij het vak leren bij een modern bedrijf ? Wij werken ambachtelijk met de Fine Dutch Cuisine en houden wel van aanpakkers, leergierig, sociaal. solliciteer dan nu bij ons. Onze jonge Chef Yves van der Hoff kan jou alle kneepjes van het vak leren. Als leerling gespecialiseerd kok heb je gedeeltelijk de leiding en ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de keuken. Je werkt volgens vast instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden van leerlingen en op de naleving van de hygiënevoorschriften. Je communiceert collegiaal en doeltreffend met het keuken- en bedienend personeel.Bewaken van kwaliteit, houdbaarheid en hygiëne volgens HCCP voorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn vooral op zoek naar creatieve koks , die rustig en netjes werken in een jong team.

Wat biedt het bedrijf?

* Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. * Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma. * Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering. * Een uitdagende baan * Een plezierige en vriendelijke werkomgeving.. * Realistische en flexibele werktijden en pauzes. * Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden. * Bij toerbeurt een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar. Zondag en Maandag gesloten (uitzondering feestdagen) Video's: https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel7.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/Reel9.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel8.mov https://www.desilverenspiegel.com/wp-content/uploads/2024/05/SpiegelReel7-1.mov

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Video Link

lees verder