Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Lazuur Loop stage bij het mooiste restaurant van Amsterdam Noord!

Zowel vanuit keuken of bediening kan je de zaak leren kennen. Geef aan waar jouw leerwensen zitten. Wil je duiken in de financiele administratie? Een ster worden in inkoop? Of juist werken aan je wijn en warenkennis? We zoeken samen naar waar je je in ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Gevoel voor initiatief en met liefde en enthousiasme voor het vak.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Lazuur bied jou een stageplek aan waar je kan leren van collega's die veel ervaring hebben gedaan bij de bekende zaken. We zijn de enige zaak in Noord met een vermelding in de Michelin Gids. Onze Bib Gourmand staat voor onze goede prijskwaliteit verhouding, waar we erg trots op zijn. Verder kom je terecht in een hecht team, waar jij met open armen ontvangen zal worden. Wij vinden het belangrijk dat jij groeit in je vakkennis, daarom gaan wij regelmatig met ons team op bezoek bij onze leveranciers voor workshops. Omdat wij alleen voor diner geopend kunnen wij een goede begeleiding garanderen, waar ook echt tijd voor jou wordt gemaakt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder