Kok

Ron Gastrobar

Ben jij onze nieuwe gepassioneerde leerling? Wil jij stage lopen op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesiƫ of gewoon de klassieke keuken? Wil jij tijdens je stageperiode meerdere restaurants ervaren? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar leergierige collega's voor onze restaurants in Amsterdam en omgeving. Als leerling ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten volgens vaste instructies m.b.t. ingrediƫnten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Dit doe je onder leiding van je chef de partie en sous-chef. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: - Ontvangen en opslaan van bestellingen - Mise en place - Doorgifte lunch en diner - Schoon houden van werkomgeving en keuken apparatuur

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over de volgende competenties: - Je hebt kennis van basis kooktechnieken - Je toont inzet - Je hebt een actieve leerhouding - Je bent stressbestendig - Je ziet er netjes en verzorgd uit Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht. Je staat open voor feedback en wil je vaardigheden constant verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Leerzame stage op creatief en hoog niveau - Doorgroeimogelijkheden intern en internationaal - Tal van evenementen waar je gave en leerzame ervaringen op doet - Brede mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Daarnaast sporten met collega's en heerlijk eten in onze restaurants met korting

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder