Manager / ondernemer horeca

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Leerling Bediening & Host

Ben jij een gemotiveerde student aan een mbo-opleiding en volg je een BBL-traject? Wil jij je carrière in de horeca een vliegende start geven in een inspirerende en groene omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over onze bistro Gelegen in het hart van Amsterdam, biedt Oriole Garden Bistro een authentieke culinaire ervaring met smaken uit de mediterrane keuken. One gasten genieten van een ontspannen sfeer, omring door een prachtige binnentuin. Bij Oriole staat gastvrijheid centraal en streven wij ernaar om elke maaltijd om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Wat ga je doen? Als Leerling Bediening bij Oriole, werk je vier dagen per week me ein ons restaurant en ga je één dag per week naar school. Je zult de fijne kneepjes van het vak leren en onder begeleiding van ervaren collega’s de volgende taken uitvoeren: • Verwelkomen en bedienen van gasten met een glimlach • Opnemen en serveren van bestellingen • Advisren van gasten over onze gerechten en wijnen • Assisteren

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten we van jou? • Je volgt een mbo-opleiding in de richting van horeca (BBL-traject). • Je bent woonachtig in (de buurt van) Amsterdam. • Je bent sociaal, proactief en hebt oog voor detail. • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden en weekenden te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Ons team is jong en vol passie en motivatie. The Grand heeft persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staan, daarom hebben we een fulltime Learning & Development Manager die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Niet alleen tijdens, maar ook na je stage zien we mogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Ook heb je de mogelijkheid om diverse cross trainingen te volgen op verschillende afdelingen om je hotelkennis te verbreden. Het salaris zal worden gebasseerd op de Leerlingen BBL van de Horeca CAO. Verder bieden wij: • Reiskostenvergoeding vanaf 5 km enkele reis woon-werkverkeer. • 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een fulltime contract van 38 uur per week. • Persoonlijke bonusregeling. • Tot 50% korting op een selectie van restaurants in Amsterdam. • Wereldwijde korting bij Accor hotels. • Een gemotiveerd team met fijne collega’s; score medewerkerstevredenheid van 8.1. • Een duurzame omgeving met het hoogste Green Key-certificaat en Earth

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder