Leonardo Royal Hotel Amsterdam / Leonardo Opco Overamstel B.V. Front Office Stagiair(e)
Als Front Office stagiair ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten! Je geeft ze een warm welkom in het hotel en helpt bij het inchecken. Dankzij jou zal het onze gasten aan niets ontbreken als ze bij ons verblijven en als ze uitchecken vertrekken ze met een grote glimlach. Tijdens je stage leer je over een soepel lopende Front Office afdeling en alles wat daarbij komt kijken. Door de dynamische werkomgeving is elke dag anders en dat maakt deze stage juist zo leuk. Hoe verschillend je dagen ook zijn, één ding blijft altijd hetzelfde; jij zorgt ervoor dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. En jij natuurlijk ook! Kun jij onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen?
Naar wie zijn wij op zoek?
WIE BEN JE? Je bent op zoek naar een stage die aansluit bij je (hotel)opleiding. Hospitality zit in je bloed en je hebt een passie voor het vak. Je houdt van samenwerken! Je bent een echte teamplayer. Je bent flexibel beschikbaar en onregelmatig werken is voor jou geen probleem. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat biedt het bedrijf?
WAT LEVERT HET JOU OP (ALS AANVULLING OP EEN GEWELDIG TEAM)? Als MBO student ontvang je een stagevergoeding op basis van €750,- bruto per maand fulltime, die bestaat uit een stagevergoeding van €650,- en een onkostenvergoeding van €80,-. We hanteren variabele uitbetalingsperiodes van 4 of 5 weken per keer, afhankelijk van het aantal gewerkte dagen en uren. Dus de ene maand krijg je iets minder en de volgende maand iets meer. Ben je op zoek naar een (bij)baan tijdens of na je studie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden. Gek op kortingen? 'Zie de wereld' met ons wereldwijde kortingsprogramma! En geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar je werkt tijdens je 'Weet Waar Je Werkt' ervaring!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat