Leidinggevende keuken

Spa Sport Hotel Zuiver Wil je werken en leren op een mooie locatie, dan kun je wellicht bij ons een mooie leerplek krijgen met uitzic

Ben jij een 3e of 4e jaars student die een innovatieve leerplek zoekt als Leerling Kok, lees dan zeker verder! Hotel & Wellness is op zoek naar een leerling voor de functie van Zelfstandig Werkend Kok. Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarbij je kennis kunt maken met de keukens in de diverse restaurants van Hotel & Wellness. Je wordt begeleid door de Chef Kok en bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Wij hebben een hoge kwaliteit aan gerechten die wij aanbieden en samen met ons gezellige team, zorg jij dat alle gasten kunnen genieten van hun lunch of diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? • Jij volgt een koks opleiding niveau 3 of 4 en hebt passie voor alles wat te maken heeft met eten! Het is een pre als je al enige ervaring hebt opgedaan in een keuken (warme en koude kant). • Je bent een prettige persoonlijkheid met gastgerichte instelling. • Je bent pro-actief, stressbestendig en je werkt nauwkeurig. • Je bent collegiaal, je neemt graag initiatief en je bent flexibel. Ook ben je bereid om in wisselende diensten te werken en niet bang om hard te werken. • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend. If you don’t speak the Dutch language fluently we will not proceed your application. De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Hotel & Wellness Zuiver beschik je over deze competenties.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? • Een contract voor 32-40 uur per week • Een salaris conform Horeca CAO € 2371 op fulltime basis (40 uur) excl. vakantiegeld en vakantiedagen. * O.b.v. 21 jaar en ouder. • Gratis gebruik van de fitness faciliteiten; • Rittenkaart voor 10x gratis entree voor de spa; • Korting op overige faciliteiten; • Pensioenregeling zonder werknemersbijdrage; • WIA Hiaat verzekering; • Reiskosten en parkeerregeling boven de 10km enkele reis; • Hele gezellige collega’s en een prettige werksfeer.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder