Manager / ondernemer horeca

The Exchange B.V. Ontdek alle facetten van een hotel in een inspirerende omgeving in hartje centrum Amsterdam

Voor minimaal 4 maanden zoeken wij een student die alle facetten van een hotel wil leren kennen en een allround stage zoekt. Je bent leergierig, sociaal en flexibel ingesteld. Je komt te werken in een klein team waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt in een inspirerende en levendige omgeving. Je zult werken op de afdelingen: housekeeping, receptie en reserveringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, een aanpakker en neemt je verantwoordelijkheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen en houdt van een flexibel schema. Je past graag je oplossend vermogen toe en vindt het leuk om vliegende keep te zijn (ofwel waar nodig, ben jij!). Verder ben je gastvrij, representatief en makkelijk in de omgang .

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht en klein team, waarin er korte lijnen zijn wat zorgt voor een fijne communicatie. Je leert alle facetten van een hotel en staat dicht bij de General Manager die tevens jouw begeleider is. Dit geeft jouw alle kansen om veel interessante ervaring op te doen. Bovendien is Hotel The Exchange gelegen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder