Gespecialiseerd kok

The Traveller Kom jij bij ons leren en versterk jij ons team? Wij bieden een goede vergoeding met leuke extra voorwaarden en een kans op een vast contract.

De student gaat aan de hand van zijn niveau begeleid worden in de keuken, eerst in de mise en place en daarna als het haalbaar is een eigen kantje draaien onder begeleiding van een chef de parti/leermeester. De student leert de facetten van de keuken op verschillende tijden. Meekijken met structuur en organisatie. Haccp, stewarding, kooktechnieken, Mise en Place, servies draaien. In het geval van management, zal hij/zij meekijken met de organisatie, financiën, planning en bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij werken graag met leuke mensen die er zin in hebben en echt iets willen leren. Hands-on mentaliteit, harde werker, oog voor detail, initiatief toonend, het leegst met al wat vaardigheden zoals bijv een goede snijtechniek.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je als student veel vrijheid. je bent zelf verantwoordelijk voor je groei onder begeleiding. Als jij je goed inzet, zal dit ook beloond worden. Bij goed functioneren is er kans op een vaste baan en er zijn volop doorgroeimogelijkheden bij 1 van onze 3 bedrijven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder