Gespecialiseerd kok

The Dylan Amsterdam Ontdek samen met ons een nieuwe en exclusieve wereld van smaken in Restaurant até in The Dylan Hotel, Amsterdam!

Als stagiair bij até werk je zij aan zij met chef-kok Filip Hanlo en leer je uit de eerste hand hoogwaardige kooktechnieken en de kunst van het combineren van verschillende culinaire tradities. Je krijgt de kans om met de beste ingrediënten te werken en innovatieve kookmethodes te verkennen die geïnspireerd zijn door de Japanse, Franse en Mexicaanse keuken. Buiten de keuken zul je je ook bezighouden met het bedienen van gasten en leren over wijn, waardoor je je restaurantkennis uitbreidt.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die: - Studeert aan een kookschool, hotelschool of vergelijkbaar is - gepassioneerd is over koken en gastvriendelijkheid - Stressbestendig, enthousiast en kwaliteitsgericht is - Vloeiend Engels spreekt

Wat biedt het bedrijf?

Gevestigd aan de Keizersgracht, in het hart van De Negen Straatjes bevindt zich het best bewaarde geheim van Amsterdam: The Dylan Amsterdam. Een 5-sterren boutique hotel waar het draait om oprechte en persoonlijke service en we onvergetelijke ervaringen creëren voor onze gasten. Een historische omgeving met 41 unieke hotelkamers, 4 ruimtes voor evenementen en drie restaurants: Bar Brasserie OCCO, het met twee Michelinsterren bekroonde Restaurant Vinkeles, en het kleinste fine-dining restaurant van Nederland, até. Restaurant até dompelt zijn gasten onder in een culinaire reis als geen ander. até is een chef's table met 6 plaatsen waar chef Filip een proefmenu van 9 gangen samenstelt. Bij até richten we ons op fine dining door invloeden van veelgeprezen keukens in elk gerecht te verwerken, waardoor een buitengewone smaak en een unieke ervaring voor onze gasten ontstaat.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder