Meewerkend horeca ondernemer

THIS ho(s)tel THIS HO(S)TEL / Restaurant FIONA

Bij THIS HO(S)TEL leer je hoe het werk in de hotellerie eraan toe gaat. Wij zijn een jong en dynamisch hostel, one of a kind! Je komt te werken bij ons front office team, waar je dient als het visitekaartje van THIS HO(S)TEL en meer. Hierdoor heb je een super belangrijke rol. Wat zijn je taken? - Gasten in- en uitchecken - Gasten begeleiden bij de self check-in - Koffie maken voor de gasten - Gastcontact onderhouden - Reserveringen aannemen en verwerken - E-mails beantwoorden - Telefoon opnemen - Informatie verstrekken over het hostel en de omgeving - Bijdragen aan een positieve gastenervaring Wat ga je leren? - Hoe je een reservering maakt en verwerkt - Hoe je een goede guest experience aanbiedt - Werken met het Mews (PSM) systeem - Hoe je gasten in- en uitcheckt - E-mailcontact met de gasten en OTA's (online travel agencies) - Hoe onze app werkt - Hoe de self check-in werkt - Het afhandelen van vragen en klachten van gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is fijn als de student beschikt over de volgende vaardigheden: - Sociaal - Flexibel - Teamplayer - Multi tasker

Wat biedt het bedrijf?

THIS HO(S)TEL biedt je een dynamische werkplek met een internationaal team en gasten. Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden en werk je in een hecht team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder