Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Two Chefs Foodbar West

Welke werkzaamheden kan de student uitvoeren die passen bij de opleiding? De basiswerkzaamheden: - Voorbereidende werkzaamheden binnen het bedrijf - Werken in de bediening - Werken achter de bar - Werken als host(ess) - Mee werken in de keuken - Afsluitende werkzaamheden binnen het bedrijf Leidinggevende taken: - Werkzaamheden verdelen - Werken met rooster systeem Nostradamus - Werken met kassa-systeem Lightspeed - Werken met reservering systeem Formitable - Aansturen van personeel - Het bijhouden van de voorraad - Meedenken met de menukaarten en de specials Trainingen: - 12-stappen plan van Wouter Verkerk - Een bierpresentatie - Een dag meelopen op de brouwerij waarin je alles leert over brouwen - Een wijnpresentatie - Een koffietraining

Naar wie zijn wij op zoek?

- enthousiasme - leergierigheid - respect - vrolijke open uitstraling - doorzettingsvermogen

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong, enthousiast en hecht team bestaande uit de Two Chefs Bar en wij brouwen ons eigen bier in de Two Chefs Brouwerij. Onderdeel van de stage is naast horeca werk ook een dag meedraaien in de brouwerij en je eigen bier brouwen. Je kan in het restaurant verschillende taken leren, zoals mee runnen op de vloer, achter de bar, op een event en zelfs in de brouwerij. We leren je alles over lekker vers craft bier, maar daarnaast ook over hoe leuk horeca kan zijn. We trainen veel met elkaar zodat je intern veel geleerd wordt. Lijkt dit nu iets voor jou? Neem dan contact op! Wij zijn een jong bedrijf, dus er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en zelfs op een vaste aanstelling in de toekomst.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder