Kok

UMA - Van Gogh Museum Stage kok, stap in de voetsporen van Vincent van Gogh!

Ben jij een gepassioneerd kooktalent en wil je leren van de besten? In onze Frans-Japanse bistro, gevestigd in het Van Gogh Museum, werk je met verfijnde gerechten die in samenwerking met topchefs uit sterrenkeukens zijn ontwikkeld. Tijdens je BOL-traject doe je waardevolle ervaring op in een dynamische restaurantomgeving, waar je innovatieve smaken combineert met hoogwaardige, duurzame producten. Laat je inspireren door kunst, creativiteit en culinaire perfectie!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij zoeken: - Een liefde voor koken en goed eten - Passie voor de horeca en hospitality - Een leergierige teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne leeromgeving in het hart van Amsterdam met de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende keukens. Zoals onze restaurantkeuken in onze bistro in het museum, de Van Gogh staff-catering en de eventcatering.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder