Kok

Stichting Boven IJ (Afd Facilitair) Ben jij een gepassioneerde kok met hart voor de zorg? Wij zijn op zoek naar een instellingskok die zich thuis voelt binn

Ben jij een leerling kok met hart voor de zorg? Wij zijn op zoek naar een instellingskok die zich thuis voelt binnen een ziekenhuisomgeving en een belangrijke bijdrage wil leveren aan de dagelijkse maaltijden voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Wat ga je doen? Als instellingskok bij ons ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden: Voorbereiden van de mise en place voor de dagelijkse werkzaamheden. Wassen en snijden van groenten, fruit en andere ingrediënten. Bereiden van gerechten en componenten volgens receptuur en dieetvoorschriften. Afbakken van bake-off producten. Plannen en organiseren van je werkzaamheden zodat alles soepel verloopt. Het (mede) doen van bestellingen en zorgen voor een correcte voorraadbeheer. Zorgen voor een nette, hygiënische en veilige werkomgeving (HACCP).

Naar wie zijn wij op zoek?

Een kok die gestructureerd werkt. Geen moeite heeft zich te houden aan vastgestelde werkafspraken, en creatief is voor het ontwikkelen van nieuwe gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne leeromgeving.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder