Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Front Office Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op onze site. Wil jij onze gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen en ben jij een echte multitasker? Als Front Office stagiair(e) beheer je samen met je collega's de receptie (Front Office) van het hotel. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten en verblijdt hen met jouw stralende glimlach. Dit ga je doen: - Het verwelkomen en in- en uitchecken van (inter)nationale gasten en bezoekers. - Het aannemen van kamer- en restaurantreserveringen. - Je staat gasten telefonisch te woord en switcht hierbij makkelijk over op een andere taal. - Het opstellen en beantwoorden van brieven en e-mails. - Je informeert onze gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving. - Aan het einde van je stage heb je alles geleerd om als volwaardig Front Office collega aan de slag te kunnen

Naar wie zijn wij op zoek?

Je houdt er van om onze gasten te verrassen en doet er alles aan om een geweldige gastbeleving te creëren. Met jouw positieve en servicegerichte instelling kijk je er naar uit om bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland de volgende stap in je carrière te mogen zetten.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/front-office-stagiaire/c/new

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder