Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op onze website. Samen met een fantastisch team zet jij de gerechten letterlijk op de kaart. Jij helpt mee aan alle firsts in de keuken; het gebruik van splinternieuw keukenapparatuur, de nieuwste gerechten die worden gepresenteerd, de eerste gasten die komen dineren en nog veel meer! Een unieke ervaring waarin je samen met je nieuwe collega’s een hecht & gedreven team gaat vormen. Een team waarmee je met al jouw enthousiasme, creativiteit en input een top prestatie gaat leveren waar je apetrots op zult zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en volgt een koksopleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding/c/new

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder