Manager / ondernemer horeca

W Amsterdam Ben jij een gemotiveerde student die opzoek is naar een full time Front Office stage? Dit is je kans!

Main responsibilities: - Providing a fab welcome experience to our guests. - Checking guests in, ensuring that all guest preferences are fulfilled and retrieving all necessary guest information - Checking guests out and assuring yourself that they had a blast with us - Being the first point of contact for guests and providing information of all facilities we have - Answering phone calls and emails - Showing guests our Whatever/Whenever service while they are with us, and connect with them to be able to personalize that service, creating memorable experiences. - Creating memorable experiences and Whatever/Whenever moments - You will be working in a fast paced environment, under pressure, with loud music. Gotta love it. - You will be on rotating shifts (early, late and even night). - We are ALL-IN, and have more teams that we cooperate with . We expect you to be flexible to work with other departments. You’re not the only one on stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Requirements: • Minimum length of internship 20 weeks • You must be a student of a hospitality related educational program • Fluency in English Show the world what you got by joining a global community of talent who see the world in a different way. Bring your style and your spirit: We’ll bring a work culture where you can shine. We work hard, we play hard, and we want to inspire you to grow. W talent help our guests live life to the fullest while living their dreams.

Wat biedt het bedrijf?

Your monthly allowance will be 750 euros and furthermore you will be experiencing a lot of benefits working for the W in Amsterdam. Among others special rates in Marriott Hotels all over the world and special Food and Beverage rates. Furthermore, the hotel requires fun trainings from our Training Executive and W Amsterdam organizes a lot of happenings for their Talents! You will love it!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder