Manager / ondernemer horeca

Waldorf Astoria Amsterdam Food and Beverage Trainee

Als Food and Beverage Trainee voor het Waldorf Astoria Amsterdam ben je een belevenismaker. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van guest delight met vlekkeloze service in overeenstemming met de Waldorf Astoria True Service Standards. Je biedt gasten een onvergetelijke ervaring die is afgestemd op hun behoeften, dankzij jouw gastvrijheid flair. Je bent een echte steun voor het team en de go-to expert met betrekking tot de hotelvoordelen, faciliteiten en ervaringen die we bieden. Dit is jouw kans om je passie te tonen en te schitteren binnen ons team van belevenismakers!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Student die momenteel een MBO opleiding volgt, bij voorkeur Hotelschool (stage moet onderdeel zijn van huidige opleiding). • Stage: een periode van minimaal 3 maanden. • Vermogen om onder druk te werken en om te gaan met stressvolle situaties tijdens drukke periodes. • Kunnen communiceren in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. • Eventuele extra taal/talen is/zijn nuttig. • Volledige kennis van de Waldorf Astoria Amsterdam Service Delivery Standards. • Het verkrijgen en behouden van een breed cultureel bewustzijn. • Onderhoudt goede communicatie en werkrelaties met alle hotelafdelingen.

Wat biedt het bedrijf?

Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je één maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder