Meewerkend horeca ondernemer

Hampton by Hilton Antwerp Central Station Enthousiaste en gepassioneerde trainee gezocht.

Hampton by Hilton Antwerp Central Station is gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Antwerpen, direct tegenover het prachtige historische Centraal Station en grenzend aan de Diamantwijk, mooie winkelstraten en de Zoo van Antwerpen. Hampton by Hilton Antwerp CS is een focused service hotel met 145 moderne kamers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, gepassioneerde trainee. Eentje die groot droomt en dromen ook daadwerkelijk waar wil maken! Wij houden van mensen die evenveel zorg en passie aan hun hobby's besteden als aan hun werk. Wij zoeken jou, die ons helpt om constant op zoek te zijn om de gast de meest waardevolle gastervaring te bieden die er is. Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief & CV naar onze General Manager!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een zeer gevarieerde werkplek. In ons hotel komen zowel nationale als internationale gasten, van zakenmensen tot de gezinnen die een weekendje Antwerpen gaan ontdekken. Door onze centrale ligging is het nooit saai en zul je continue uitgedaagd worden om de ultieme gastbeleving te blijven creren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder