Office & Management Support Specialist

Finster Groep B.V. Betaalde stage voor gemotiveerde studenten, die op zoek zijn naar een toffe support stage!

Als stagiair Office & Management Support Specialist bij Finster maak je deel uit van een dynamisch en gedreven team dat verantwoordelijk is voor het bieden van uitstekende ondersteuning aan onze klanten en partners. Je zult de kans krijgen om waardevolle ervaring op te doen in een snelgroeiende fintech-omgeving en te werken aan projecten die directe impact hebben op onze bedrijfsresultaten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Finster biedt een leerrijke stageplek voor de opleiding Allround Office & Management Support Specialist. Ontdek hoe jouw talenten kunnen schitteren in de wereld van zakelijke dienstverlening. Met een proactieve en klantgerichte instelling sta je altijd klaar om klanten te ondersteunen. Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, maken het mogelijk om effectief te communiceren in een zakelijke omgeving. Bij Finster waarderen we je bereidheid om te leren en je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Je bent een teamspeler met een positieve instelling die graag bijdraagt aan ons succes. Als je al basiskennis hebt van bedrijfsprocessen en klantenservice, is dat een geweldige bonus. Klaar voor een stage die je uitdaagt en je vaardigheden laat groeien? Sluit je aan bij Finster en ontdek de wereld van zakelijke dienstverlening zoals nooit tevoren.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Finster geloven we in jouw groei en bieden we een stageplek die je de mogelijkheid geeft om te bloeien in de zakelijke wereld. Ons aanbod omvat inspiratie van een omgeving die je uitdaagt en stimuleert om je volledige potentieel te bereiken. Je leert van doorgewinterde professionals in het vakgebied die je begeleiden en inspireren. Hier zijn groeimogelijkheden overal. Ontwikkel jezelf zowel persoonlijk als professioneel en zie hoe ver je kunt komen. We combineren hard werken met creativiteit in een informele bedrijfscultuur. Jouw frisse ideeën zijn hier altijd welkom. Bij Finster draait alles om jouw succes. Ontdek de mogelijkheden die voor je liggen en zet de eerste stap naar een opwindende carrière in zakelijke dienstverlening.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder