Zelfstandig werkend kok

Spicebrush de Proeverij Met de juiste insteek altijd welkom!

Binnen ons Restaurant, Grand Café & Hotel zijn er op alle afdelingen leerwerkplekken beschikbaar. Binnen Bediening en Keuken zijn er instapstages tot leidinggevende stages beschikbaar. Hierbij kijken we per persoon welk traject passend is, zodat we op de juiste wijze het einddoel halen.Zie onderstaande werkprocessen

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen ons bedrijf zijn de volgende pijlers erg van belang: Enthousiasme, Teamspirit, collegialiteit, flexibiliteit & eerlijkheid. Door een kennismakingsgesprek te plannen kunnen we wensen en verwachtingen uitspreken & kijken of er mogelijkheden voor jou zijn binnen onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder