Valk Exclusief I Hotel Apeldoorn Uitdagende keukenstage bij Van der Valk hotel Apeldoorn
Jouw hart klopt sneller van een goed georganiseerde werkplek In onze moderne keuken kun jij zowel plaatsnemen aan de koude alsmede de warme kant. Je werkt met de nieuwste apparatuur in een groot team. Alle bonnen komen binnen op digitale schermen, hierdoor hou je overzicht over de bestellingen. Naast ons à la carte restaurant verzorgt de keuken ook het eten voor de banqueting/zalen afdeling. Je collega’s nemen je graag mee in hun ervaring om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo zorg jij er als leergierige stagiaire keuken mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus neem je garde in de hand en draag 32 uur per week (meer of minder uren per week in overleg bespreekbaar) samen met je collegiale team bij door het: • Mise en place • Ondersteunen van het keukenpersoneel • Rust bewaren ten tijde van piekmomenten
Naar wie zijn wij op zoek?
De ingrediënten die maken wie je bent Een snufje energie met een toefje creativiteit. That’s you. Tegelijkertijd ben je als stagiaire keuken gestructureerd én resultaatgericht. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je: • De wil om (beter) te leren koken en bent dus leergierig • Beheersing van de Nederlandse taal • Een beschikbaarheid voor 10 of 20 weken
Wat biedt het bedrijf?
Jouw inzet levert beloningen op Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als stagiaire keuken: - een stagevergoeding per dag - voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels. - 20% korting op je restaurantrekening bij onze eigen hotels. - doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit. - heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma. - vaak leuke personeelsuitjes zoals bowlen, Mud Masters, personeelsfeest en meer!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers