The Olive Tavern Passend voor elk stage- en leertraject; kok, bediening en management!
Afhankelijk van je stage of leerlingenopleiding werk je in de keuken, bediening of combinatie van beide. We beginnen om 14.00u. met de mise en place voor zowel keuken als restaurant; de gerechten voorbereiden, restaurant en terras netjes maken, schoonmaken, kortom alles wat nodig is om onze gasten te kunnen ontvangen. Om 16.30u. eten we gezamenlijk en vanaf 17.00u. tot 21.00u. is de keuken geopend. En om 23.00u. sluit het restaurant. Alle keuken en serveertechnieken komen aan bod. Cijfermatig, indien benodigd voor je opleiding, nemen we alles met je door. Wanneer je een meewerkend ondernemers traject of horeca manager/ ondernemers opleiding volgt komen ook zaken aan bod zoals inslag, personeelskosten, sales & marketing en alles wat met administratie te maken heeft of wet & regelgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste werkhouding, eigen creatieve inbreng wordt ingezet en gewaardeerd; denk aan bordenpresenatie of bedenken van cocktails! We werken met een seizoenskaart voor zowel gerechten als wijnen en likeuren, je kan daaraan bijdragen als je een echte passie hebt voor horeca.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf heeft twee erkende leermeesters in dienst die je kunnen begeleiden in de keuken en de bediening. We bieden een onkostenvergoeding aan voor als er kleding aangeschaft moet worden en een salaris conform horeca cao, ook als het een stage betreft! We zijn geopend van 17.00-23.00u en we beginnen de dag om 14.00u. waar we de voorbereidingen treffen voor de dag. Om 16.30 eten we gezamenlijk. Van 17.00u-21.00u is de keuken geopend en rond 22.30 serveren wij het laatste drankje, zodat we rond 23.00u het restaurant sluiten. The Olive Tavern is een Grieks restaurant dat in de seizoenen kookt, dus varieert in haar gerechten maar ook in de wijnkaart en likeuren. Je leert de Griekse keuken, druiven en dranken kennen in al haar seizoenen!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring