Kok

Valk Exclusief I Hotel Apeldoorn Uitdagende leerplek voor koks in opleiding!

JJouw hart klopt sneller van een goed georganiseerde werkplek In onze moderne keuken kun jij zowel plaatsnemen aan de koude alsmede de warme kant. Je werkt met de nieuwste apparatuur in een groot team. Alle bonnen komen binnen op digitale schermen, hierdoor hou je overzicht over de bestellingen. Naast ons à la carte restaurant verzorgt de keuken ook het eten voor de banqueting/zalen afdeling. Je collega’s nemen je graag mee in hun ervaring om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo zorg jij er als leergierige stagiaire keuken mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus neem je garde in de hand en draag 32 uur per week (meer of minder uren per week in overleg bespreekbaar) samen met je collegiale team bij door het: • Mise en place • Ondersteunen van het keukenpersoneel • Rust bewaren ten tijde van piekmomenten

Naar wie zijn wij op zoek?

De ingrediënten die maken wie je bent Een snufje energie met een toefje creativiteit. That’s you. Tegelijkertijd ben je als stagiaire keuken gestructureerd én resultaatgericht. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je: • De wil om (beter) te leren koken en bent dus leergierig • Beheersing van de Nederlandse taal • Een beschikbaarheid voor 10 of 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een gezellig team. Heb je je stage goed afgerond dan is het misschien mogelijk om bij ons te blijven werken. Onze arbeidsvoorwaarden zien er als volgt uit; Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: +  Geld! Hoeveel? Conform de markt en passend bij je functie en ervaring. +  25 vakantiedagen als je fulltime komt werken +  Opleidingsmogelijkheden +  Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij +  Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels +  Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder