VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Pellikaan Arkel Zoek je afwisselend en leuk metaalwerk in een moderne werkplaats? Solliciteer dan naar een leerplaats bij ons bedrijf!

Je gaat bij ons werken in de productie, waarbij je onze poorten, hekwerken en andere producten uit voornamelijk staal gaat maken. Dus veel constructiewerk en lassen, maar ook assembleren. We hebben een moderne werkplaats met automatische boor- en afkortmachines en recente lasapparaten. Op basis van een werktekening ga je zelf een eigen project maken, van begin tot eind. In de beginperiode zul je vooral eenvoudige projecten doen, zoals een standaard poort of hekwerk. Maar naarmate je vorderingen maakt kunnen de projecten groter en ingewikkelder worden, tot een complex sierhekwerk of complete fietsenstalling. Het mooie van deze baan is dat er veel afwisseling is in de projecten. Grote series maken we bijna niet, het is allemaal maatwerk. Je leert bij ons een complete constructiewerker te worden, waarin je ervaring opdoet met allerlei las- en constructietechnieken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een actieve werkhouding, gemotiveerd zijn en oog voor detail hebben zijn de belangrijkste vaardigheden waarover je moet beschikken.

Wat biedt het bedrijf?

Als erkend leerbedrijf in de metaalsector bieden we leerlingen een combinatie van werken en leren en ook stageplekken. Wij zijn gespecialiseerd in hekwerken, toegangspoorten, stallingen, aanrijdbeveiliging en nog vele andere producten. We zijn een familiebedrijf waar persoonlijke betrokkenheid, zeker ook voor medewerkers erg belangrijk is. We hebben korte lijnen binnen de organisatie en communicatie gaat vooral informeel. Je komt werken in een klein team, waarin er ook ruimte is voor gezelligheid en plezier. Bij ons krijg je voor een stage altijd een vergoeding en bij leerbanen bieden we een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er na je stage of leerbaan veel doorgroeimogelijkheden en kun je een vast dienstverband tegemoet zien (na gebleken geschiktheid).

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder