55Degrees 55Degrees zoekt nog meer horecatoppers!!
Restaurant 55Degrees is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze leerling zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw. Ons inspiratie vloeit voort uit de klassieke Franse keuken en de moderne Japanse keuken. Met deze fusie creëren wij unieke en verassende gerechten. Samen met het team zorg je voor een optimale gastvrijheid en kwaliteit. Je ontvangt de gasten en bent het aanspreekpunt in ons restaurant. Je krijgt de mogelijkheid om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Wil je gasten te woord staan en vind je service verlenen leuk? Aarzel niet en solliciteer voor een plek.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent sociaal en komt goed uit jouw worden - Je bent niet bang voor een praatje, ook met vreemde gasten - Je bent stress bestendig
Wat biedt het bedrijf?
Bij 55Degrees leer de kneepjes van het vak. Je werkt in een jonge en flexibele team. Elke dag leer je weer iets nieuws. Waarom kiezen voor 55Degrees? - Je leert technieken zoals zelf ijs maken en vis/vlees gerechten bereiden. - Je werkt in een een jonge en dynamische team. Na werk is er altijd tijd voor een gezellige drankje. - Naast een conforme loon, ontvang je ook nog eens hoge fooi.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat