Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Bij Ann

Kan hier heel alles leren over ontbijt, lunch, borrelhapjes en zoetwaren/bakkerijproductenbereiding. Stagedagen zullen verdeeld worden tussen dagen in de keuken en waardoor er optimaal geleerd kan worden; taken voor bediening, bestellingen aannemen, serveren, tafels uithalen, gasten verwelkomen. Evt zelfs een opleiding tot barista. We bereiden en bakken in ons kleine keukentje alles vers, van jam en lemon curd tot onze taarten, brownies en tonijnsalade. Dit is onze kracht, alles vers en zelfgemaakt met zo min mogelijk toegevoegde (onnodige ingrediƫnten). We hebben veel opties voor mensen met glutenintolerantie en/of gasten die vegan eten. Werkzaamheden in de keuken zijn heel divers. Bakken; taart, brownies, kaneelbroodjes en muffins. Bereiden van tonijnsalade, shakshuka, soepen en quiches. Tot draaien van ontbijt/lunch.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Ann staat gastvrijheid hoog bovenaan, we hebben een hele grote groep vaste gasten, we kennen deze gasten persoonlijk. Door deel te zijn van ons kleine team ben JIJ ons gezicht en draag jij hieraan bij. Zorgvuldig, betrouwbaar, oog voor detail & teamspeler zijn staat bij ons voorop!

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein (maar fijne) zaak in een leuke wijk waar veel gebeurd. Binnen ons vaste team is het gezellig en prettig werken. Als team een pittige spits wegdraaien met plezier en blije gasten dat is waar we het voor doen! Graag maken we jou deel van ons team! Na een fijne samenwerking is het mogelijk een (bij)baan over te houden aan je stage. (aan het eind van de werkweek met taart naar huis wie wil dat nou niet)

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder