Zelfstandig werkend kok

Cruisinc – Quality River Catering Een avontuurlijke stage als kok aan boord van een riviercruiseschip!

Koken is jouw passie! Voor onze gasten en voor de crew verzorg jij dagelijks alle maaltijden samen met het keukenteam. Of je nu de broodjesvoorraad op peil houdt voor het ontbijt, Mise en place voor de lunch maakt of de borden opmaakt bij de uitgifte van een 6- gangen diner, jij zorgt dat jouw aandeel tip top in orde is. Je begrijpt het belang van kwaliteit, hygiëne en veiligheid in de keuken en werkt volgens de richtlijnen. Jij houdt van aanpakken en nieuwe dingen leren. Je bent creatief en onder begeleiding van de Head Chef zorg je met het keukenteam voor een unieke culinaire beleving voor de gasten. Lijkt het je leuk om de kneepjes van het vak te leren op een cruise schip met internationale gasten en personeel, en tegelijkertijd wat van europa te zien? Kom dan bij ons jouw horizon verbreden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Crewmember ben je aan boord om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen en héél veel te leren in de praktijk binnen jouw afdeling. Het is belangrijk dat je avontuurlijk bent, van aanpakken houdt en vooral geen last van heimwee hebt. Uiteraard heb je ook vrije tijd waardoor je er zelf op uit kan om nieuwe plaatsen te ontdekken. Naast een positieve en gastvrije houding is het belangrijk dat je een teamplayer bent. Je werkt en leeft met de crew aan boord en jullie zorgen er als team voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ons team en onze gasten zijn internationaal waardoor het belangrijk is dat je Engels spreekt. Ook is het handig als je nog een 3e of 4e vreemde taal spreekt, bij voorkeur Duits.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een interessante stagevergoeding, kost en inwoning en we verzorgen je uniform! Daarnaast is deze stage een unieke kans om te reizen en om in korte periode veel van Europa te ontdekken, elke dag doen wij een andere locatie aan waardoor jij je horizon verbreed en internationale ervaring op doet binnen ons internationale team! Je krijgt persoonlijke begeleiding door ons eigen stagebureau. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat wil doorgroeien binnen onze branche. Na je stage bij Cruisinc heb je de mogelijkheid om te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder