Cruisinc – Quality River Catering Avontuurlijke stage als kok aan boord van een riviercruiseschip (niveau 2 & 3)
Koken is jouw passie! Voor onze gasten en voor de crew verzorg jij dagelijks alle maaltijden samen met het keukenteam. Of je nu de broodjesvoorraad op peil houdt voor het ontbijt, Mise en place voor de lunch maakt of de borden opmaakt bij de uitgifte van een 6- gangen diner, jij zorgt dat jouw aandeel tip top in orde is. Je begrijpt het belang van kwaliteit, hygiëne en veiligheid in de keuken en werkt volgens de richtlijnen. Jij houdt van aanpakken, nieuwe dingen leren en je bent creatief. Je zorgt met het keukenteam voor een unieke culinaire beleving voor de gasten. Lijkt het je leuk om de kneepjes van het vak te leren op een cruise schip met internationale gasten en personeel, en tegelijkertijd wat van europa te zien? Kom dan bij ons jouw horizon verbreden!
Naar wie zijn wij op zoek?
- Creatief - Avontuurlijk - Teamplayer - Vaardig in de engelse taal
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een unieke stageplaats aan boord van een riviercruiseschip waardoor je letterlijk je horizon kunt verbreden. Je werkt in een internationaal team van ervaren chefs die jou alle kneepjes van het vak bijleren. Daarnaast bieden wij kost en inwoning en een aantrekkelijk stagevergoeding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers