Leidinggevende keuken

Momento Wij staan voor positieve veranderingen verander jij met ons mee!

Wat ga je doen? Als medewerker bediening ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van Restaurant Momento jouw glimlach is het eerste wat gasten willen zien en wordt onderdeel van het afscheid. Verder is jouw presentatievermogen een aanvulling op de dranken en spijs. Die deels ook van jouw hand is. Wil jij meedraaien in een divers team om gevarieerde werkzaamheden uit te voeren? Wij bieden jou: • afwisselende uitdagende baan in een gemotiveerd en vooral leuk team; • werken met goede faciliteiten in een professionele omgeving; • contract met vast dienstverband mogelijk na goed geleverde prestaties; • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; • dagen in het weekend en deels met feestdagen vrij zijn is mogelijk, genieten van het leven met familie en vrienden vinden wij ook belangrijk (kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten); • het streven om zo min mogelijk overuren te draaien en compensatie als het streven niet eve

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen van jou: • gastvrij en stressbestendig (ook in piekmomenten); • sociaal en een echte teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken; • neemt eigen initiatief; • representatief uiterlijk; • flexibel en geen 9-5 mentaliteit; • zelfstandig kunnen werken en meedenken met de dagelijkse gang van zaken; • het kunnen toepassen van HACCP regels; • netjes en geordend werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wie zijn wij? Gevestigd in een multicultureel gebouw zich richt op de intellectuele en fysieke ontwikkeling van jong en oud, dienen wij een brede doelgroep voor wie wij een breed aanbod blijven ontwikkelen. Hamburgers, (mediterraan) streetfood, kleine hapjes om te delen, maar ook hertenbiefstuk. Zo veel mogelijk vers en lokaal, streven wij naar een gebalanceerde kaart met vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. Wij houden het ene oog gericht op een duurzamere toekomst en het andere op een wereldwijde smaakbeleving. Een eigenzinnigheid die zich zelfs laat kenmerken in onze koffie en smoothies. Ruimte voor iedereen. De kracht van Momento zit in diversiteit, in gerechten, maar ook in mensen. Onder het huidige personeel vind je een grote variatie in leeftijd en culturele achtergrond, maar ook kennen en kunnen. Het wij hebben een nauwe samenwerking met UWV en de gemeente Arnhem en bieden ook mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt een kans te geven om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder