Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

The Green Arnhem Stagiair Operationeel Medewerker

JOUW STAGE Als Stagiair Operationeel Medewerker ben je werkzaam op de afdelingen banqueting en receptie. Je draait operationele diensten en bewaakt de kwaliteit en operationele processen. Taken en verantwoordelijkheden - Operationele diensten draaien en werkzaamheden uitvoeren op de afdelingen banqueting en receptie; - Ondersteunen van collega’s in de keuken bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden t.b.v. lunch en diner; - Je bent verantwoordelijk voor het treffen van de voorbereidingen, voeren van ontvangstgesprekken, het verzorgen van de bijeenkomsten, het klaarzetten van de lunch en voor het opruimen en schoonmaken nadien. - Ondersteunen van de F&B Supervisor

Naar wie zijn wij op zoek?

Deze functie is écht iets voor jou als je: - Graag dat ene stapje extra zet om het verschil te maken voor de gasten - Blij wordt van gastvrije service verlenen - Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt -Het leuk vindt om te werken in een team maar ook zelfstandig kan werken -Het niet erg vindt dat elke dag weer anders is en je zo elke dag weer wat leert -Elke dag samen met het Green Team mee wil werken aan een duurzame de samenleving

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ? - Een gemotiveerd team wat je ontvangt met open armen in een duurzame werkomgeving; - Een uitdagende stage waarbij elke dag er anders uit ziet; - Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling; - Diverse leuke teamactiviteiten - Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder