Marketing & Communication Specialist

Bypoint Breng Jouw Ideeën in Beweging: Marketing & Communicatie Stagekans bij een dynamische Start-Up!

Wil jij jouw passie voor marketing en communicatie omzetten in praktijkervaring bij een dynamische start-up in de fietsbranche? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair die wil leren en excelleren binnen een dynamische omgeving. Als stagiair marketing en communicatie krijg je bij ons de unieke kans om betrokken te zijn bij diverse facetten van onze bedrijfsvoering. Van het creëren van boeiende socialmedia content tot het beheren en optimaliseren van onze webshop, en van het maken van productfoto's tot het ontwikkelen van pakkende content. Bij ons krijg je de kans om te werken met actuele technologieën zoals ChatGPT en om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ben jij klaar voor een stage waar je écht het verschil kunt maken? Solliciteer nu en start jouw avontuur bij onze innovatieve start-up!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een creatieve en gedreven student(e) met een passie voor marketing en communicatie. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en neemt graag initiatief. Zelfstandigheid is voor jou geen probleem, maar je functioneert ook uitstekend in teamverband. Je hebt een oog voor detail en een vlotte pen voor pakkende content. Nieuwsgierig van aard, sta je te popelen om nieuwe technologieën te leren en toe te passen. Kortom, jij bent de ambitieuze en veelzijdige persoon die wij zoeken om ons team te versterken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een jonge en dynamische start-up in de fietsbranche, waar wij veel belang hechten aan jouw ideeën en initiatieven. Je wordt ondergedompeld in een omgeving vol innovatie en uitdagingen, waar je jouw creativiteit kunt laten bloeien. Van het creëren van boeiende socialmedia content tot het beheren van onze webshop en het ontwikkelen van pakkende marketingcampagnes, jouw taken zijn divers en stimulerend. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te werken met relevante systemen zoals ChatGPT, Canva, META, Google, etc, waardoor je jouw vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Je wordt begeleid door jonge collega's die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen. Kortom, bij ons krijg je niet alleen een stageplek, maar een kans om echt impact te maken!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder