Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Grotel’s Genieten Restaurant Grotel’s Genieten

Alle mogelijke facetten in de keuken krijg je bij ons mee, je zal meewerken tijdens het service, de M&P en natuurlijk de sluitborrel. We werken met zo veel mogelijk verse producten, we willen namelijk een hele goede kwaliteit bieden aan onze gasten. Onze kaart wisselt regelmatig en we implementeren vaak nieuwe gerechten, hierbij zijn ook jou ideeën en inspraak gewenst! De dag start met het maken van een m&p lijst en het controleren van de producten op kwaliteit. De lunch loopt van 11:00 tot 16:00 en het diner start om 17:00. Na het maken van de m&p lijst zullen de eerste lunchbonnen uit de printer rollen. We verdelen de taken om zo een kwalitatief goede lunch te kunnen serveren en op tijd klaar te zijn voor het diner. Tijdens het diner werken we met een warme en een koude kant, we geven je alle mogelijkheden om zowel voor, hoofd als nagerechten te maken. Je zal vaak zij-aan-zij met de chef-kok staan te werken, zo is er alle gelegenheid tot het leren van nieuwe dingen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het enige wat we van jou vragen is je leergierigheid met ons te delen.

Wat biedt het bedrijf?

Ons kleine hechte team neemt graag de tijd om jou dingen te leren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder