Zelfstandig werkend kok

De Lochemse Berg Uitdagende stage plek in een jong en nieuw bedrijf met een grote moestuin en ruimte voor creativiteit.

Werken in een klein team, waar we het samen doen. Houd je van pure en eerlijke producten, en zoek je naar mogelijkheden om stappen te zetten in jou culinaire kennis? Dan zit je hier goed. We hebben momenteel 2 mensen in het keukenteam, waardoor er veel ruimte is om van je directe collega’s en is er ruimte voor jouw ideeën. Daarbij bekijken we graag je persoonlijke doelen en helpen wij je graag om deze te bereiken. Je helpt bij het bereiden van de gerechten voor onze gasten. Je zorgt voor de juiste opmaak en bereiding. In onze keuken werken we met verse producten uit onze eigen moestuin. Seizoensgebonden en ambacht staat voorop. Ons restaurant is 5 dagen in de week geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Woensdag tot en met zaterdag draaien we lunch en dinsdag tot en met zaterdag diner. We kunnen 40 gasten kwijt in het restaurant. We hebben een vast 4 tot 6 gangen menu. Daarnaast hebben we 10 hotelkamers elk met hun eigen karakter, ontbijt wordt verzorgd door 2 dames.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit, we hebben een grote moestuin waardoor je veel mag en kan experimenteren. Vriendelijkheid naar elkaar toe en naar de gasten. Behulpzaamheid, samen zorgen voor een goed lopende keuken en wat over hebben voor elkaar (keukenbediening, huishouding; iedereen die bijdraagt aan Hotel de Lochemse Berg)

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een klein team, veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning te krijgen van zowel de mannen in de keuken als van de eigenaren. Jonge mensen die zelf ook de hulp en tools hebben gehad om verder te komen in het prachtige vak. Dit willen we graag met jou delen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder