Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Koot Broodbakker niv. 2/3/4

Bakkerij Koot is een ambachtelijke bakkerij. We zijn succesvol met traditionele lekkernijen. We onderscheidend met een groot assortiment brood. Onze bakkerij is groeiende, we hebben al 120 jaar een bakkerij met winkel in Barneveld. We kunnen extra vakmensen goed gebruiken. Kom ons helpen! Dan gaan wij ook investeren in jou! We hebben een aantal gediplomeerde praktijkopleiders. Ook nemen we je graag mee bij leerzame uitstapjes zoals het bezoeken van de bakkersbeurs. Om je een beeld te geven van het team waar je in komt te werken; er staat 1 collega in de banketbakkerij en we werken met ongeveer 2 personen in de broodbakkerij. Je zult in de broodbakkerij aan de slag gaan, met het bereiden van vers brood, kleinbrood, stokbrood, croissants, etc. Jij bent mede-verantwoordelijk voor de winkel, zodat de klant het lekkerste heeft wat er te bieden is op het gebied van brood.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die netjes kan werken, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bezit jij deze kernwaarden, twijfel dan niet langer!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een informele leerplaats, waar je als individu centraal staat en het om jou leerproces gaat. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid door te groeien naar een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder