Zelfstandig werkend kok

Eetcafe de Gribus Ben jij op zoek naar de beste leerplaats?

De student gaat onder begeleiding volwaardig opgeleid worden. Het tempo ligt bij ons hoog, maar de kwaliteit staat voor op. Wij zijn een goed lopende zaak waar altijd iets te doen is. Het is een losstaand bedrijf waar de eigenaren ook in mee werken met een groot team dat jong en dynamisch is, die met de trends mee gaat, maar zich alsnog vast houd aan de horeca etiquette. De puntjes op de i zet op alle vlakken, maar dit ook met liefde voor het vak doet.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zie jij jezelf hier ook in terug? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt jou een goede, stabiele leerplek. Die zijn taak serieus neemt en jou ook goed beloond voor het werk dat je tijdens het leren ook verricht.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder