Medewerker productietechniek

H & P Metaaltechniek B.V. Wordt Onderdeel Van Ons Productieteam: Stage Medewerker Productietechniek!

Als stagiair medewerker productietechniek werk je samen met ervaren medewerkers om de productieprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Jouw taken omvatten onder meer: 1. Machinebediening: Assisteren bij het opstarten, bedienen en afsluiten van productiemachines en apparatuur 2. Kwaliteitscontrole: Uitvoeren van kwaliteitscontroles op geproduceerde onderdelen of producten 3. Onderhoudswerkzaamheden: Assisteren bij routinematig onderhoud aan machines en apparatuur 4. Procesoptimalisatie: Actief meedenken over mogelijke verbeteringen in de productieprocessen en ideeën aandragen om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen. 5. Magazijnwerkzaamheden: Helpen bij het beheren van de voorraad, het verzamelen van materialen en het klaarzetten van benodigdheden voor productiewerkzaamheden. 6. Rapportage en documentatie: Accuraat bijhouden van productiegegevens en het opstellen van rapporten over de voortgang en eventuele afwijkingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om succesvol te zijn als stagiair medewerker productietechniek, zijn verschillende vaardigheden belangrijk. Hier zijn enkele belangrijke vaardigheden: 1.Technisch inzicht: Begrip van basisprincipes van productietechniek en het vermogen om snel nieuwe technieken en processen te leren. 2.Handigheid: Vaardigheid in het werken met gereedschappen, machines en andere productieapparatuur. 3.Nauwkeurigheid: Het vermogen om zorgvuldig en accuraat te werken 4.Veiligheidsbewustzijn: Begrip van en strikte naleving van veiligheidsvoorschriften en -procedures 5.Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om snel problemen te identificeren en oplossingen te bedenken 6.Samenwerking: Goede samenwerkingsvaardigheden 7.Communicatieve vaardigheden: Duidelijke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om informatie effectief te kunnen overbrengen en te rapporteren aan collega's 8.Leergierigheid: Een positieve houding t.o.v. leren en de bereidheid om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen

Wat biedt het bedrijf?

H&P Metaaltechniek heeft jou het volgende te bieden: 1. Professionele begeleiding: Een ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je stageperiode. Dit omvat zowel technische begeleiding als persoonlijke begeleiding. 2. Praktijkervaring: Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen binnen een echte productieomgeving. Dit biedt een waardevolle aanvulling op theoretische kennis. 3. Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden: De stage biedt de kans om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit kan variëren van technische vaardigheden tot soft skills zoals teamwork en communicatie. 4. Een inspirerende werkomgeving: Onze organisatie biedt een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin creativiteit, innovatie en samenwerking worden aangemoedigd. De stagiair krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast en professioneel team.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder