Fletcher Hotel de Wipselberg Culinaire stage op een uniek landgoed in de Veluwe
Ben jij een enthousiaste en stressbestendige leerling. Zelfstandig kan werken en er samen met gedreven en gemotiveerde collega's voor wilt gaan. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: • enthousiast • leergierig • nauwkeurig/accuraat • zelfstandige teamplayer • ambitieus • meedenkend • oplossingsgericht Daarnaast zie je het als een uitdaging om het onze gasten aan niets te laten ontbreken en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en kwaliteit van het product.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder