Medewerker versindustrie

Basic Theory Fermenteren kun je leren! Stap in de wondere wereld van fermentatie en sluit je aan bij onze start-up! Leer over voedselproductie en het fermentatieproces, ervaring is niet nodig.

Ga aan de slag als Medewerker Versindustrie en leer professioneel werken in een groeiende organisatie. Je werkt als assistent bij de productie, de verwerking en het verpakken van onze producten. Daarnaast bereid je deze processen voor, verzorg je het aan- en af te leveren product en draag je zorg voor ons Fermentorium. Je leert alles over gefermenteerde voeding en hoe je deze bereidt en daarnaast over voedselproductie en de processen hieromheen! Verse groenten en fruit worden bij ons verwerkt tot een gefermenteerd eindproduct, waarbij we vrijwel alles zelf doen. Hierbij is hygiëne en secuur werken heel belangrijk omdat we alleen de juiste bacteriën in ons product willen! We zijn volgens de FSSC22000-normen gecertificeerd en het hele proces leg je daarom vast om goed te kunnen traceren en meten. Wil jij alles leren over fermenteren en tot in detail zien hoe een voedselproductie bedrijf werkt? Sluit je dan bij ons aan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte teamplayer, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, een open mindset, een flexibele houding, je bent assertief, hebt oog voor detail en bent oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra taken of projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen we

Wat ga je leren?

  • Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
  • B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
  • B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
  • B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
  • Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
  • B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
  • B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
  • B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
  • B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af

lees verder