Brasserie Meat The Butcher Enthousiaste student gastheer/gastvrouw gezocht voor onze bruisende Brasserie!
Brasserie Meat the Butcher is op zoek naar een leerling voor in ons restaurant. Wij zijn 6 dagen per week geopend en draaien zowel lunch als diner. De leerling zal alle facetten die bij gastheer/gastvrouw horen kunnen uitvoeren. Wij zijn een klein team en daardoor zal jij veel ervaring op kunnen doen. Jouw taken zullen zijn: gasten ontvangen, de bestellingen mogen opnemen, drank en eten uitlopen, wijn en spijs combinaties mogen maken maar ook meedenken over de nieuwe dranken/wijnkaart! Daarnaast is het belangrijk dat het restaurant er altijd netjes uitziet, ook een stukje interieurverzorger! Wanneer het van beide kanten is bevallen, kan jij zeker bij ons blijven voor een echte baan als gastheer/gastvrouw.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent communicatief sterk en sociaal Gastvrijheid zit in je bloed Je bent een echte teamplayer Je hebt een passie voor de horeca Je streeft ernaar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen
Wat biedt het bedrijf?
Doorgroeimogelijkheden binnen onze brasserie Een leuke en dynamische werkplek in een gezellig team Een goed salaris én een fijne fooi Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Wisselende vrije weekenddagen
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan