Kok

Restaurant PUUR Sanh -

Wij hebben een jong team en bieden veel leermogelijkheden omtrent speciale bereidingswijze en presentatie. Als basis hanteren wij de klassieke bereidingen, gecombineerd met moderne technieken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Conform opleiding en horecaervaring verreist.

Wat biedt het bedrijf?

Ervaring opdoen op topniveau in een klein hecht team, de vrijheid om je eigen gerechten te ontwikkelen met hulp van chefkok Jean Paul Witte.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder