Pandje 4 Talent in de keuken
Een kok werkt bereidt de gerechten voor en maakt ze af als de gasten ze bestellen. Hij maakt de planning voor de dag en helpt mee met de ontwikkeling van de menukaart. Hij zorgt dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verlopen. De kok controleert de ingrediënten die geleverd worden en voert voorraadbeheer uit. Hij gaat flexibel om met piekbelasting en blijft dan communiceren met collega’s. Bij de bereiding van gerechten gebruikt hij de juiste apparatuur, gereedschappen en bereidingstechnieken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast, spontaan, oog voor detail, creatief
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder