Eethuis de Diepen VOF Kok
Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden - Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen - Zelfstandig oplossen van kleine storingen Toezien op en bereiding van gerechten - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren enz. - Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediƫnten (versheid, houdbaarheid) - Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit - Doorgeefgereed maken van bestellingen - Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies - In acht nemen naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP Borging voorraad en dagelijkse afroep - Plannen van de dagelijkse werkzaamheden - Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen - Werken via het FIFO-principe
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is vooral belangrijk dat je leergierig bent en inzet toont. Als je dit laat zien kunnen we je veel leren en de passie voor de horeca laten zien.
Wat biedt het bedrijf?
- Gezellige collega's - Een goede basis - Veilige werkplek - Kans op vaste aanstelling - Diverse taken (feesten, partijen, barbecues)
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit