Gasterij 't Woud Een plek binnen een gezellig, jong en hardwerkend team!
Gasten voelen zich welkom en gezien in ons restaurant. Daar zorg jij voor. Je kent hun naam bij binnenkomst en weet d.m.v. ons systeem of zij nieuw zijn of een vaste gast. Jij bent steeds op de juiste momenten aanwezig om het ze naar de zin te maken. Als gasten niet weten wat ze moeten kiezen, geef jij advies. Gasten zijn altijd tevreden omdat jij hen altijd de beste oplossing biedt. Als student manager / ondernemer leer je van je oudere collega's en ben je verantwoordelijk voor het volgen van onze culinaire standaarden. Dit doe je door samen ervoor te zorgen dat het team draait op de gewenste manier.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voornamelijk gemotiveerd zijn!
Wat biedt het bedrijf?
Een plek binnen een gezellig, jong en hardwerkend team!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf