Manager / ondernemer horeca

Hotel Victoria Fijne, betrouwbare, gezellige leerplaats.

Manager/ondernemer horeca, met combinatie van ervaringen in het hotel en in het restaurant. Daarbij krijg je te maken met in en uit checken van gasten. Maar ook met het bedienen van gasten in het restaurant en de bar. Voor een kwaliteitsstage waar je nog echt iets kunt leren, dan ben je hier op het juist adres. Wanneer je een leergierig en serieuze leerling bent, krijg je hier snel veel vrijheid om alle facetten van het vak te leren en wordt er echt tijd genomen om je goed te begeleiden. Daarnaast deel je mee in de fooien en krijg je reiskosten- en stagevergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de student/werknemer dat hij/zij een gastvrije instelling heeft en de juiste teamspirit om samen met het team de gasten in de watten te leggen. Met de juiste instelling kunnen wij de vaardigheden aanleren en kun je een waardevolle, leerzame stage verwachten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student/werknemer een veilige werkomgeving, geen hiƫrarchisch bedrijf, maar korte lijnen met de stagebeleider(s) en management. Je werkt in een jong en dynamisch team en wij hebben geduldige begeleiding. Je eet gezellig met je collega's op het werk en kunt gratis parkeren bij het hotel. Na een werkdag ben je altijd welkom om de werkdag af te sluiten met een drankje in de bar.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder